PODJETNIŠKE PRILOŽNOSTI - ODDAJA PRAVA IDEJA

 

PRAVA IDEJA je poslovno-podjetniška oddaja, namenjena vsem, ki jih zanimajo podjetništvo, kreativnost, inovacije, aktualno dogajanje na gospodarskem področju in finance.

Na spodbuden in atraktiven način želimo predstaviti različne zgodbe o uspehu. Za uspeh je pomembna ne le dobra, ampak predvsem prava ideja, taka, ki dobi svojo vrednost na trgu.

Na gospodarsko dogajanje bomo gledali z očmi podjetnika, kaj lahko pričakuje od države, politike, svetovnih domačih gospodarskih gibanj, trendov.

Del oddaje je namenjen vsem, ki jih zanima vlaganje na finančnih trgih, torej domače in tuje borze, delnice, skladi… Vedno bomo tudi podali kakšen dober nasvet za naložbe.

V oddaji bomo gostili tako tiste podjetnike in poslovneže, ki so s pravo idejo in trdim delom že uspeli in bodo lahko dali vrsto napotkov, naukov in spodbud, kot tudi tiste, ki s svojim inovativnim in ustvarjalnim delom veliko obetajo. Potrudili se bomo, da bodo gledalci dobili vtis, kakšno je vzdušje v uspešnih podjetjih in kako se znajdejo v različnih političnih in makroekonomskih domačih in svetovnih razmerah.

Oddaja je na sporedu:

Vsak TOREK ob 21:00 na TV SLO 2.

Ponovitev oddaje: vsak ČETRTEK OB 15.50 na TV SLO 1.

Na Fcebooku jih lahko najdete pod imenom Prava ideja.